Kesobröd
Jag har en förmåga att köpa på mig både en massa keso och kvarg - min tanke är att det kan man aldrig ha för mycket utav :)
Men nu slog det mig, först 1 vecka i fjällen sen direkt 2 veckor på utbildning i Revinge - keson fick snällt bli bröd som får följa med till både fjällen och på utbildningen, lika bra att vara väl förberedd när man ska iväg. Detta brödet är perfekt att skiva upp och frysa, bara att plocka fram när man ska äta och att rosta detta i ugnen är riktigt gott... som ett vanligt toastbröd fast utan massa kolhydrater och gluten - gött!!
Det går även att göra frallor utav detta recept - grädda då lite kortare tid i ugnen bara :)

Ingredienser:
300g keso
4 ägg
1 dl sojamjöl
2 msk kokosmjöl
2 msk mandelmjöl
2 msk fiberhusk
4 msk rostade solroskärnor (Risenta - rostande är mycket godare att ha i när man bakar bröd )
2 msk fibrex
3 msk pofiber
4 tsk bakpulver
1 tsk salt
Brödkryddor
Vallmofrön att strö över.
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader.
Mixa ihop ägg och keso i en bunke.
Blanda alla torra ingredienser för sig innan de hälls ner i kesoröran, bland väl!
Klä en brödform med bakplåtspapper, klicka i smeten och toppa med vallmofrön.
Grädda i ca 25-30 minuter.
