Krämiga pizzagrönsaker
Kände för lagad lunch idag, annars blir det nästan alltid en smarrig sallad för min del men idag kände jag för att laga något och de senaste dagarna har jag vart sååå sugen på pizza.
Hade en massa paprikor och bifftomater från Elleholm, rökt kalkon fanns i kylen och ingredienser som ägg och keso finns alltid hemma i kylen så snabbt svängde jag ihop dessa godingar, paprikorna var nog godast med bifftomaterna kom inte långt efter.
Innehållet kan man såklart variera i oändlighet, "man tager vad man haver" ellr vad man gillar, men keso, ägg, pizzakrydda & tomatpuré känns som stående ingredienser.

Ingredienser:
2 stora paprikor
2 bifftomater
1dl keso
2 ägg
200g rökt kalkon
10 kalamataoliver
15g ost - Arla mager 12%
1,5tsk tomatpuré
Salt, peppar, pizzakrydda & ostkrydda.
Olivolja
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader.
Dela grönsakerna på mitten och gröp ur kärnhus och tomaternas innehåll. Pensla grönsakerna med lite lite olivolja och stoppa in dessa under tiden fyllningen görs.
Strimla kalkon & oliver. Blanda ihop med ägg, keso, tomatpuré & kryddor. Ta ut grönsakerna ur ugnen, fyll dem med röran och toppa med lite rivenost. Skjuts in i ugnen igen ca. 15-20 minuter .

Ruskigt goda kryddor att ha i :D
Kesobröd