Wokad ananas
En efterrätt som funkar i alla lägen - snabb, god och lätt att förbereda! Med smaker som både är söta, starka och fräscha är detta en riktig smaksensation!

Ingredienser: 4 portioner
1 stor söt ananas
2 msk riven kokos
1/2 lime
3 kvistar mynta - bladen
Lite färsk ingerfära
1 msk kokossocker (kung markatta)
1 msk honung
Smör/kokosolja att woka i.
Glass (lohilo caramel choclate swirl)
Grekisk yoghurt (Lindahls laktosfria)
Chokladkross (N!cks mörka sockerfria)
Rostad kokos
Gör så här:
Hetta upp kokosolja/smöret i en panna, hacka upp ananasen & myntan, riv lite ingerfära, dela limen, pressa över saften och tillsätt och kokos, kokossocker & honung. Fräs runt ett par minuter tills ananasen är mjuk men fortfarande har lite tuggmotstånd.
Servera med glass & grekisk yoghurt, strö över lite kokos och hackad choklad och woollaa - tada - en riktigt smarrig efterrätt är färdig!