Kladdkaka gjord på proteinpudding
MAJ GAD - vad har jag nu ställt till med? Hur ska jag inte kunna äta upp denna? Å hur kan något sånyttigt ändå vara gott? Fick till och med toppbetyg från pappa och det säger mycket för han är världens gottegris 😊

Ingredienser:
400g/2 burkar Ehrmann proteinpudding
2 ägg
2 msk kokosmjöl
1 tsk bakpulver
4 msk pofiber
1krm vaniljpulver
3 msk sötströ (ICAs)
3 msk kakao (eko Renée Voltaire)
1/2 dl sojamjölk, går med vanlig med.
Kokosolja & kokos till formen.
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda ihop alla torra ingredienser i en bunke.
Ta en annan bunke och blanda ihop alla blöta ingredienser.
Blanda sedan ihop allt väl.
Smörj en mindre springform (ca 22cm) med kokosolja och "bröa" med kokos. Häll i smeten och grädda sedan i ugnen ca 20-25 minuter, ta ut och skaka formen lätt efter 20 minuter och om den rör sig lite lite i mitten är den klar.
