Key lime cake
Häromdagen gjorde jag ju en "kladdis" gjord på proteinpudding som blev superbra, och då föddes även en idé om att göra en på vaniljen också - så sagt och gjort! Slängde ihop en ny variant och smaksatte med kokos & lime... HELT HIMMELSKT!
Kakan kan helt klart ätas som mellanmål med, innehåller bara bra ingredienser och en hel kaka blir bara i runda slängar 600 kalorier, för bra för att vara sant med andra ord 😃

Ingredienser:
400g (2 burkar) vaniljproteinpudding (ehrmann)
2 små ägg
1/2dl kokosmjölk (alpro)
2 msk kokosmjöl (risenta)
4 msk riven kokos
3 msk pofiber
2krm bakpulver
2msk kokossocker (kung markatta)
3 steviadroppar vaniljsmak (nicks)
1krm vaniljpulver (kung markatta)
Skal från en hel lime, saften från en halv.
Kokosolja & riven kokos till formen.
Gör såhär:
Sätt ugnen på 200 grader.
Rör ihop alla blöta ingredienser i en bunke och blanda väl.
Blanda alla torra ingredienser för sig innan du blandar ihop detta med de blöta ingredienserna.
Pensla en mindre springform med kokosolja och "bröa" med kokos - häll i smeten och grädda i 15 minuter.
Jag serverade med citrussallad och vaniljkvarg, kokosgrädde hade säkert varit väldigt gott till också 😋
