Grekisk yoghurt med fräscha smaker
Efterrätt är kanske inte riiiiiktigt min grej, och det är något jag faktiskt tycker är lite svårt, det är kanske inget man gör sådär värst ofta och Samtidigt som det ska funka för mig så ska det funka för mina gäste.
Men igår var några kära vänner på besök och självklart skulle vi ha efterrätt så jag körde på en för mig favorit! Grekisk yoghurt som fräschats upp med mynta, vanilj och lime - gudomligt gott med säsongens bär till och är det någon gång på året man ska njuta av detta så är det NU!

Ingredienser: 6 personer
750g grekisk yoghurt - Lindahls mejeriprodukter laktosfri.
200g vaniljkvarg - Lindahls mejeriprodukter laktosfri.
1 lime - skal & saft
5 steviadroppar med vaniljsmak - NICK'S
1/2 tsk vaniljpulver - René Voltaire
Ca. 10 myntablad
Gör såhär:
Blanda ihop yoghurt & kvarg. Finhacka myntan, riv det yttersta skalet av limen och tillsätt tillsammans med vaniljpulver & steviadroppar. Avsluta med att pressa i limesaft och smaka av under tiden tills det blir lagom. Myntan och limen kommer oftast som smak efter yoghurten och vaniljen så smaka av noga :)
Servera med färska bär och gärna lite rostade hasselnötter - omnomnomnom!
