Getostcreme
Att getost och betor är en grym kombo har jag länge vetat, men aldrig tidigare har det slagit mig att man kan göra en "sås" av getosten och ha till en perfekt bit kött, kyckling, ryggbiff eller entrecote, jo den funkade minsann till allt och kommer bli given i sommar när grillen åker fram och man vill ha en kall god sås till det grillade köttet.

Den färska rosmarinen och vitlökspepparn gör verkligen det där lilla extra i cremén - så skippa inte detta!
Ingredienser:
100g getost, jag tog chevre.
2,5 dl créme fraiche, kvarg eller turkisk yoghurt
1 tsk honung
Färsk hackad rosmarin
Vitlökspeppar
Örtsalt
Gör såhär:
Mosa osten med en gaffel, rör sedan ihop väl med vad du väljer för mejeriprodukt (jag hade hälften kvarg, hälften turkisk yoghurt)
Smaka sedan av med finhackad rosmarin, vitlökspeppar, honung och örtsalt och kom ihåg att inte vara för feg med kryddningen ;)

Här serverat med ryggbiff, rostad pumpa och en sallad på betor, jordgubbar, ruccola & gula bifftomater.