Asiatisk färspanna
Det är få rätter som jag lagar om och om igen men denna återkommer då och då och varje gång blir jag påminnd om varför - just för att den är så lättgjord och smakar så gott.
Perfekt att göra på både kyckling eller nötfärs, och ingredienserna kan man byta ut lite som man vill.

ingredienser: 4 portioner
600g färs, kyckling eller nötfärs
1 burk minimajs
2dl hackade championer
1,5 citrongräs
3cm ingerfära
1krm sambal olek
2 msk tamarisoja
1-2 vitlöksklyftor
Färsk chili efter smak
Gör så här:
Fräs upp färsen och tillsätt sedan hackad svamp, citrongräs, pressad vitlök, och riven ingerfära. Låt fräsa med några minuter och tillsätt sedan hackad minimajs, soja, sambal olek, och ev.andra kryddor. Låt allt fräsa ihop en stund ovh sen är det färdigt. Servera i tortillabröd med sallad och myntasås, eller med någon variant av pasta/zoodels och grönsallad med såklart.
