Pumpabröd

Ingredienser:
7dl riven butternuttpumpa
4 ägg
1dl sojamjöl
1/2dl kikärtsmjöl
1/2dl kokosmjöl
1msk kokosolja
1msk pressad citron
1tsk bikarbonat
1/2 msk pepparkakskrydda
1tsk brödkryddor
1/2 tsk salt
Pumpafrön att toppa med
Gör så här: Smält kokosoljan och blanda ihop med den rivna pumpan, ägg & pressad citron. Blanda ihop mjölet med bikarbonat, salt & kryddor väl innan det vänds ner i pumpablandningen. Klä en brödform med bakplåtspapper och klicka ner smeten, strö över pumpakärnor och grädda sen i nedre delen av ugnen, 175 grader i ca 1,5 timme.
Då brödet smakar väldigt mycket i sig räcker det att ha något lätt pålägg, lite smör eller mjukost med grönsaker är smaskens :)

Härligt att du lägger upp alla dina recept, Lollo! Berätta gärna om träning.