Allmänt, Lunch, Middag Torsk, foodprepp, matlådor, middag, snabbmat

Snabb torskpanna med tomat & persilja

Foodprepp i vanlig ordning på söndagarna! Men ikväll räckte inte tiden till att göra något sånt där fancy, jag prioriterade annat och nej jag orkade inte dra till affären efter innebandymatchen vid 20.30.... så det fick bli kylskåpsrens! Torsk var redan framtagen, hittade en "pastasås" och lite annat smått och vipps så hade jag snott ihop en jädra torskpanna ➡️ veckans matlådor är fix färdiga 🙏🏻✌🏼

Ingredienser:
1kg torskfiléer
1 förpackning Kelda pastasås tomat & cremefraich 4%
15cm purjolök
1 salladslök
20 cocktailtomater
15 fetaostkuber 3%
1msk Texas bbq-krydda (bild finns längre ner, har man inte denna krydda så ersätt med de ingredienser som finns i)
1msk hackad dill
1msk hackad persilja

Gör så här:
Lägg torskfiléerna i en ugnsform, krydda med alla kryddor och lägg sen över hackade tomater, purjolök, salladslök och fördela sen pastasåsen över hela formen. Toppa med smulad fetaost och lite extra persilja.
Kör i ugnen på 200 grader i 25 minuter.