Kesoplättar
Kesoplättar... Hur kunde jag glömma bort dessa godingar?
Blev en smarrig frulle söndagen till ära, igår vart det party och några glas vin slank ner, och konstigt nog vill kroppen ha "något extra"
Kesoplättarna blev räddningen med exotiska frukter till, inget jag äter speciellt ofta men är det helg och man vill unna sig något lite extra är det perfekt, sharon-frukten är ju fantastiskt god!
Kesosmeten fick idag sällskap av kanel, chiafrön och vaniljpulver, vill man istället ha de lite mer matigare så skippar man detta och har i lite salt & peppar istället, gärna med lite smak.

Ingredienser:
2 ägg
150g keso
3/4 msk fiberhusk
1 msk chiafrön
1 krm vaniljpulver
Kanel
Kokosolja att steka i

Gör så här:
Kosa keson lite lätt med en kaffet, knäck i äggen och blanda ihop väl. Tillsätt chiafrön, fiberhusk & kanel och blanda ihop igen, låt allt vila ca. 5 minuter och stek sen på medelhög värme i kokosolja.
Servera med frukt, bär, kvarg, grädde, chokladsås.... Ja man kan ha det mesta till, bara fantasin sätter gränser här!
Trevlig söndag gott folk ✨