Kesokaka
Snabbaste och lättaste ever - och variationen är det bara en själv som sätter gränsen för! Basen - äggvita och keso!
I denna variant smaksatte jag med saffran som jag för tillfället är helt såld på, men man kan lika väl ha i bär, kanel, proteinpulver, äpple, eller bittermandel så blir det som ostkaka riktig ostkaka.

Ingredienser:
1dl äggvita
1dl keso
1/2dl vaniljcasein
1/4 kuvert saffran
Gör såhär:
Vispa upp äggvitan så den blir hård och vispa sedan med ivriga ingredienser. Smörj en liten ugnssäker form med kokosolja och häll ner smeten.
Grädda i mitten utav ugnen ca. 15 minuter på 200 grader.
Servera med valfria tillbehör, här har jag färska hallon, önos lågkalori hallonsylt & en klick laktosfri hallonkvarg från Lindahls.
Saffran och hallon är en riktigt giftig kombination, men vanilj till är också en riktig höjdare 🙏🏼