Allmänt, Lunch, Middag, Sallad Torsk, fredagsmys, middag, torskrygg

Torskrygg med morot & parmesantäcke

Detta skulle kunna vara den smarrigaste torskryggen jag någonsin har gjort, så saftig och smakrik!

Ingredienser: 4 portioner
4 Torskryggfiléer
2 stora morötter
1 citron
2 msk hackad gräslök
Örtsalt
Citronpeppar
1 dl riven parmesanost

Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader.
Lägg filéerna i en ugnsform med lite matfett/kokosolja i och salta och peppra fisken.
Finriv morötter och blanda ihop med skalet och saften från citronen, gräslök, salt & peppar. Täck filéerna med röran och toppa till sist med ett lager parmesan.
Skjuts in i ugnen ca. 20 minuter.
Servera tillsammans med mos, bönsallad eller en krämig sallad.