Bönsallad med ramslökspesto

Till min torsk ville jag ha något som var krämigt, fräscht, lättlagat men ändå matigt och gärna lite proteinrikt om det skulle funka... Så det var bara att gnugga geniknölarna och öppna kyl och frys för att se vad som fanns att tillgå 😅
Uppfann en bönsallad gjord på Harricot verts, sojabönor och lite annat smått och gott - och smaksatte med ramslökspesto, detta kommer göras flera gånger framöver kan jag lova!
Ingredienser:
500g Harricot verts
250g sojabönor
1/2 rödlök
5 rädisor
10 soltorkade tomater (ej inlagda)
1 äpple
1dl naturell kvarg
1dl naturell yoghurt
2 msk ramslökspesto
Svartpeppar/citronpeppar
Örtsalt
Gör så här:
Koka upp båda sorterna bönor tillsammans.
Hacka under tiden lök, äpple, rädisor & soltorkade tomater.
När bönorna är uppkokta, häll kallt vatten över och låt dem gärna torka lite.
Blanda sedan ihop allt i en stor skål och smaka av med salt, peppar och pesto.
Tips!: vill man inte ha kvarg eller naturell yoghurt funkar det finemang att använda matyoghurt 😊
