Fräsch yoghurtsås med äpple & dill

Detta är en riktigt fräsch och uppskattad sås som lämpar sig till all sorters fisk, och den gör sig nästan bäst om man gör den en dag i förväg så den får gotta ihop sig riktigt ordentligt i kylen under natten.
Ingredienser: (en stor sats)
3dl turkisk yoghurt (Lindahls laktosfri 10%)
3dl naturell yoghurt (valio laktosfri 2,5%)
2 äpplen, gröna Granny Smith
1dl hackad dill
1 citron, skal och saft
1 msk persilja eller ramslök
Örtsalt
Citronpeppar
Gör så här:
Riv skalet av citronen fint och äpplet på den stora sidan av rivjärnet, dela citronen och pressa ut saften över äpplet direkt så det inte missfärgas.
Tillsätt sedan alla övriga ingredienser och smaka av med örtsalt och peppar efter smak. Och som sagt låt gärna stå och dra till sig men smakar såklart varpå direkten med.
